SHR SZŐRTELENÍTÉS

Hosszan tartó, fájdalommentes szőrtelenítés az egyik legújabb, innovatív szőrtelenítési technológia segítségével Veszprémben csak Nálunk! 

IMG_0543

Az SHR a “Super Hair Removal” kifejezés rövidítése, melyet a fejlesztők azért adtak neki, mert ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól.

Ez a módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti. A kezelések gyorsabbak, hatásosabbak, kényelmesebbek, kevesebb fájdalommal járnak mint más IPL, lézer vagy E-Light technológiával végzett szőrtelenítés, a bőr pedig védettebb!

Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával, mely szintén különleges előny a többi kezelési módszerhez képest.

IMG_0544

Miért jó az SHR?

  • Gyors és kényelmes kezelések
  • Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség
  • Szőke szőrszálakon is alkalmazható
  • Nyáron, barnult bőrön is alkalmazható

 

Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony.

 

 

Mit jelent a kúraszerű alkalmazás?

 

A sikeres szőreltávolításhoz átlagosan 7-10 alkalom szükséges (ez a szám egyénenként természetesen változó). A kúra időtartama kb. 1-1,5 év. A kezelések között az első három alkalommal 4-6 hét kell elteljen, ezután 1-2 havonta szükséges az ismétlés. A kúra után a kezelés tartóssága átlagosan 6-8 év, de ez a szám egyénenként több, kevesebb lehet. Ezután nincs szükség újabb kúrára, csupán 1 emlékeztető villantás kell.

 

A szolárium és a napozást a kezelést megelőző egy hétben kerülni kell, de napbarnított (nem leégett) bőrfelületen el lehet végezni a kezelést. Kezelés után a szolárium és közvetlen napozás nem ajánlott KÉT HÉTIG!

 

Nincs nemhez kötve, Férfiak ugyan úgy igényelhetik, mint a Hölgyek!

 

STÚDIÓNKBAN AZ SHR LÉZERES SZŐRTELENÍTÉSRE ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES TELEFONON!