LIPOZERO

Lipozero az egyik legkorszerűbb alakformáló testkezelő rendszer a piacon, öt technológia van két kezelőfejben-ami lehetővé teszi a gyors és hatékony testkezeléseket. Minden új vendégnél ingyenes személyes konzultáció és állapotfelmérés előzi meg a kezeléseket. Minden vendég kötőszövete más, ezért fontos, hogy a kezeléseket személybeszabottan tudjuk összeállítani.

bodyshapetestkezeles

Bővebben a technológiákról:

Kavitációs zsírbontás: A hallható hang frekvenciatartománya 16Hz-16 kHz között van, a kisebb frekvenciát infra-, a nagyobbat ultrahangnak nevezzük.

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból, nyomás esése következtében, hirtelen gáz fázisba megy át. A kozmetikai és orvosi kezeléseknél a kavitáció egy az ultrahang hullámok által kifejtett hatás, mely hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra.

A kavitációs zsírbontás a legújabb fejlesztés az alacsony frekvenciájú ultrahang kezelések terén. A kavitációs zsírbontó készülékeink speciális frekvencián (40 kHz-en) működő ultrahang hullám egyenletes, szabályozott és ismétlődő mikroméretű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Így a kavitációs zsírbontás során ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat.

Ez a robbanás a nagyon gyenge, törékeny membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül, így elősegíti a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből.

A kavitációs zsírbontás kezelés tehát a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. A nyirokkeringést serkentő technikák segítik elvezetni a zsírsejt szétbomlása után keletkezett anyagokat.

Különböző tanulmányok elvégzése után bebizonyították, hogy a 40KHz a leghatékonyabb frekvencia, mivel ez intenzíven hatol be a szövetekbe, és fejt ki kavitációs hatást a kívánt mélységben a zsírszövetekben. A kavitációs zsírbontás egy maximálisan biztonságos és tudományosan alátámasztott technológia, amely meggyőző és hosszantartó eredményt nyújt. A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.

 

Kavitációs zsírbontás előnyei:

A kavitációs zsírbontás során alkalmazott kezelés teljesen fájdalommentes, nem marad

vissza nehezen gyógyuló bőrseb, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal.

A kavitációs zsírbontás nem igényel fárasztó, izzasztó gyakorlatokat, különböző nem természetes anyagokból felépülő zsírcsökkentő tabletták szedését hanem egyszerűen egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánt területről történik a zsírszövet csökkenése.

Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben, a kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását.

A kavitációs kúra hatása tartós, mivel a zsírszövetek tényleges eltávolításra kerülnek.

A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagáltak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.

Nincs gyógyulási idő, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés. A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit, de a kezelést követően a szénhidrátot és zsírt tartalmazó ételeket kerülni kell 24 óráig.

Multipoláris rádiófrekvencia:

A kezelés alkalmazható arcra és testre egyaránt, de mi itt a Body Shapeben alakformálásra használjuk. A multipoláris rádiófrekvencia ténylegesen keresztülhatol a bőr szövetein és összehasonlítva más rádiófrekvenciás eljárásokkal, lényegesen mélyebbre képes hatni és ez adja a kimagasló zsírbontó- feszesítő eredményeket. Speciális kezelőgépünkkel lehetőség van zsírbontó és feszesítő lifting-kezeléseket is végezni.

A zsírbontó kezelés hatására a zsírsejtek sejtfalának áteresztő képessége megnő, a helyi keringés élénkül, így a “megolvasztott” zsírok a nyirokkeringéssel a természetes méregtelenítéssel már eltávozhatnak a szervezetből.

A feszesítő kezelés során a kötőszövetet alkotó kollagén rostok a szövetek mélyén (nem pedig a bőrfelszínen!) kialakuló hőhatás eredményeképp zsugorodnak és tömörödnek. A képződő új kollegénrostok már ezekre a feszesített rostokra csavarodnak rá, így lesz hosszútávon tartós az eredmény.

Vákuum: A vákuum egy térbeli térfogat, ami lényegében nem tartalmaz anyagot, így a benne lévő nyomás sokkal alacsonyabb, mint a külső standard légnyomás. Ez a légüres tér által lehet a test, különböző területein a bőrszövetet felszívni és átmozgatni. Ha helyileg alkalmazzuk, rövidebb ideig érösszehúzó, komolyabb ráhatás esetén értágító tulajdonságát élvezhetjük. Mivel serkenti a lokális véráramlást, így a bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is gyorsítja. A leválasztott anyagcseretermékek eltávolítása pedig szintén leegyszerűsödik. Ez a technika lényegében a vákuum, ismétlődő, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, amely által ezek a rétegek stimulálódnak. Ez a stimuláció növeli a bőr rugalmasságát ezáltal egy egyenletes bőrtónust hoz létre, továbbá csökkenti a bőr megereszkedéseit és eltűnteti az apróbb ráncokat.

Ez a technológia nem csak a ráncok eltűntetésére kiváló, hanem az egyéb testfelületek zsír rétegeinek simítására, leolvasztására is. A test zsíros, narancsbőrös területein a vákuum technológia elősegíti a zsírszövetek lebontását és pár alkalom elteltével láthatóan szebb külsőt kölcsönöz az amúgy gödröcskés bőrterületnek. A bőrfeszesítő hatása mellett a vákuum stimulálja az ereket és az egész véráramot, aminek hatására nagyobb mennyiségű oxigén és tápanyag jut a kezelt területekre, továbbá a felszabadult méreganyagokat gyorsabban szállítja el.

Soft lézer: A lézer, egy különösen szabályos szerkezetű fény, amely az orvostudomány egyik igen jelentős szerepet betöltő eszköze. A soft-lézer más lézerekhez képest rendkívül kis energiával dolgozik, így a kezelt szövetekben nem nő a hőmérséklet, nem keletkezik látható elváltozás.A sebészeti lézerrel ellentétben a lágylézer vágásra nem alkalmas, ellenben sok jótékony hatása van.

–  fájdalomcsillapítás

– gyulladás-csökkentés

– sebgyógyulás serkentése

Ennek alapja, hogy a lágylézer meggyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, fokozza a fehérje-szintézist, elősegíti a sejtlégzést a sejtosztódást, javítja az érújraképződést, stimulálja az antitestképzést és az immunfolyamatokat, gyarapítja a kollagénrostok számát. Kúraszerű alkalmazás során a hatása összeadódik.

LED: A LED fényterápiát az év bármely időszakában alkalmazhatjuk napbarnított, szoláriumozott bőr kezelése sem kontraindikált: infravörös fény (833 nm): áthatol a bőr mélyebb rétegeibe, fokozza a mikrocirkuláciot, stimulálja az szövetek, sejtek anyagcseréjét. Kismértékben hámlasztó hatású, nagymértékben serkenti a fibroblasztok aktivitását, ezáltal a kollagén termelést, javítja bőrállományt, stabilizálja a bőr flexibilitását, ránctalanító, bizonyos mértékben segíti a pigmentfoltok halványítását, eltünteti a felületi bőrsérüléseket, bőrelváltozásokat, fehérít, frissít. Továbbá pozitív hatással van a sejtek patológiás (kóros) elváltozásaira.

Narancs fény(650 nm):képes stimulálni az idegrendszer nyirokkeringését. Csökkenti a pigmentfoltokat azáltal, hogy szabályozza a melanin termelést. Javítja a korból adódó bőrproblémákat. Kék fény(415 nm) a legtöbb korokozót elpusztítja, gátolja a propion baktériumok szaporodását. Növeli a vitalitást, ha a kék fényt használjuk pihentebbnek érezzük magunkat, vitalitásunk nő.