A HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound = magas intenzitású fókuszált ultrahang) készülékkel végzett kezelés az egyik legmodernebb, leghatékonyabb testkezelő módszer. A HIFU az orvosi praxisban az intenzív fókuszált ultrahang energiával a szöveti hőmérsékletet 65-70 °C-ra emeli. Ennek következtében azonnal látható feszesedés alakul ki, ami a rostok hő hatására bekövetkező rövidülésének köszönhető. Emellett a célterületen a hőhatás által okozott koaguláció a szövetekben öngyógyító folyamatot indít be, ezáltal a kezelt terület tartós feszességét, rugalmasságát és fiatalos megjelenését váltja ki a kezelést követő 3-6 hónapban. Egyetlen HIFU kezelés eredményessége 1,5-2 évig tartós.

LIPOSONIC az egyik leghatékonyabb non-invazív, azaz vágással-szúrással nem járó kezelés, mely látványos eredményeket hoz, akár már egy kezelést követően. Amerikában a második legnépszerűbb beavatkozás a mellnagyobbítás után, 95%-os elégedettséggel. Nem hiába, hiszen hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.

A kezelések teljesen fájdalommentesek! A kezelést követően a kezelt területen 2-6 cm különbség figyelhető meg. A kezelés nem a zsírdepók átmeneti csökkenésével éri el a hatását, hanem a zsírsejtek roncsolásával, lebontásával. Ennek köszönhetően a kezelés hatása tartós és látványos. A folyamat során 8 -10 -13 mm-es mélységeket alkalmazunk a kezelt testfelülettől függően.

Miért a LIPOSONIC?

-2-6cm mínusz egy kezelés alatt tartós eredmény, feszesebb, tónusosabb bőr.

-Nincsen felépülési idő

-Nem szükséges szigorú diéta kezelés után

-Nem jár vágással, injekcióval és altatással

-Rendkívül gyors kezelés: kb 30-60 perc (területtől függően)

-Minimális kellemetlenséggel járó kezelés

-KLINIKAILAG bizonyított

Az első eredmények a kezelést követő 1 hét múlva válnak láthatóvá, ahogy a makrofágtevékenység folyamatosan elbontja az elhalt zsírszövetet. A végleges eredmény kialakulása 2-3 hónapot vesz igénybe, ez alatt az idő alatt folyamatosan csökken a kezelt terület körmérete. Egy kezelést követően 2-3 hét alatt a kezelt terület körfogatának minimum 2,5 cm-es csökkenését lehet elérni, de akár -4-6 cm-t elérhetünk egyetlen kezeléssel. A lekezelt terület bőrtextúrája szebb, egységesebb lesz. A narancsbőr által okozott gödröcskés bőrfelület csökken, a laza kötőszövet feszesebb lesz és a bőr fenti rétegei alátámasztottabbak lesznek. Általában elegendő a kezelésből egy alkalom, de problémásabb esetekben 2-3 alkalom is indokolt lehet.

Amennyiben szükség lenne ismétlő kezelésre azt kizárólag 2-3 hónappal később lehet ugyanazon a testrészen elvégezni.

Fontos a LIPOSONIC technológia biztonságos alkalmazásához, szakmai hozzáértés és magabiztos, precíz kezelőfej mozgatás szükséges. Nálunk a Body Shapeben 6+év tapasztalat alakformálásban, okleveles alakformáló specialistaként és okleveles Liposonic testkezelőként sikeres vizsgát tett testkezelő személyzet végzi a HIFU konzultációkat és testkezeléseket. A helytelen kezelőfej tartás és mélység, illetve erősség választás ugyanis mellékhatásokhoz vezethet. Ugyanilyen fontos a helyes kezelési protokoll betartása. Egy területen ugyanis minimum 2-3-szor át kell haladni, több mélységben ahhoz, hogy hatékonyak legyünk. Rendkívül nagy jelentősége van a megfelelő gépnek is a kezelés hatásosságában. A kínai Liposonic gépek csak 100-200 lövést tudnak kibocsátani a szükséges 576 helyett. Ezen felül azok a gépek sajnos csak 2-7 J/cm2-el dolgoznak.

Fontos a megfelelő Liposonic testkezelő gép!

Más HIFU kezelő gépekhez (2-10 joule/cm2 ) képest itt 75 Joule/cm2 Mély fókuszálással 8 – 13mm ig Magas lövésszám az általános 1 lövés => 25-150 pont helyett 1 lövés => 576 pontból áll Nálunk csak hivatalos Liposonic képzésen részt személy kezel aki sikeres vizsgát tett! Minősített LIPOSONIC gép !