Rólunk

A BodyShape Veszprém alakformáló stúdiónk 2017 májusában nyitotta meg kapuját a belvárosban a fogyás, alakformálás, cellulit kezelés, bőrszépítés és fiatalítás után vágyódó hölgyek és férfiak előtt. Infrashape horizontal, Rollshape és Lipozero gépünk mellett Lipolézeres és Liposonic zsírbontó kezelésekkel, SHR tartós szőrtelenítéssel és életmód, táplálkozási tanácsadással, személyi edzés szolgáltatásokkal is várjuk vendégeinket.

Mára már többezren választottak minket, és járnak vissza hozzánk.

Lelkiismeretes és vendégközpontú felfogásunkkal igyekszünk szakemberként is a legjobbat nyújtani a vendégeinknek, ezért folyamatos képzéseken veszünk részt. Családias, privát , tiszta és kedves környezettel várunk mindenkit, a legapróbb részletre is odafigyelve, hogy feltöltődve és elégedetten lépj ki tőlünk.

Egyedileg fejlesztett prémium kozmetikumok

Büszkék vagyunk arra, hogy saját alakformáló kozmetikum családdal dolgozunk, amelyeket speciálisan infrás edzésekhez és alakformáló testkezelési technikákhoz fejlesztettünk ki. Az edzések és testkezelések alatt alkalmazott hatóanyagok pedig nagyban hozzájárulnak a végeredményhez.

Küldetésünk

Minőségi gépek

Fontosnak tartjuk a minőségi, hatékony és erős gépeket az alakformálásban, ezért gépparkunkat a legkorszerűbb gépekből állítottuk össze.

Tudás

Úgy gondoljuk egy alakformáló stúdió hitelessége és sikeressége leginkább a szakmai felkészültségen múlik. Fontos, hogy minden vendégnek személyre szabottan tudjunk egy hatékony kezelési protokollt összeállítani. Ezért folyamatosan képezzük magunkat és részt veszünk hazai szakmai találkozókon és folyamatosan keressük az újdonságokat.

Vendégszeretet

Büszkék vagyunk arra, hogy sikerült egy igazán pozitív támogatói női közösséget létrehozni, ahol mindenki önmaga legjobb verziója lehet. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki aki belép hozzánk jól érezze magát, és feltöltődve lépjen ki tőlünk.

Miért vagyunk?

Tudjuk, hogy manapság nagyon nehéz helyt állni Nőként minden fronton: munkában, családban, gyerekekkel, és az önmegvalósítás útján. Rengeteg stressz és nyomás ér minket ezáltal, ami előbb utóbb sajnos egészségügyi problémákhoz is vezethez.

Ezért hoztunk létre egy olyan helyet Veszprémben, ahol a fogyás mellett az “énidő” Nálunk ugyanolyan fontos.

Fontosnak tartjuk, hogy megtanuljunk odafigyelni a testünkre, tisztelni azt és törődni vele, és hogy arra is ráébredjünk, hogy edzőterembe, alakformáló stúdióba járni sem csak a külsőségekről és a tökéletes forma eléréséről szól, hanem rengeteg egyéb pozitív mellékhatással is jár.

A siker titka, hogy egy mindennapi dolgot, nem mindennapi mértékben, hatalmas kitartással csinálsz.

Gyakran feltett kérdések

Az edzésre csak egy kényelmes bikinit, fürdőalsót vagy váltóalsót kell hoznod, minden mást biztosítunk számodra. Body Shape Cosmetics alakformáló kozmetikumok is a gépek mellett várnak, hogy kipróbáld. 🙂 Továbbá biztosítunk törölközőt három méretben, bőrbarát lebomló fólianadrágot, vákuum szoknyát a géphez, és természetesen a zuhanyzáshoz is minden szükséges kozmetikumot, és hajszárítót, hajvasalót.

A testkezelésekhez célszerű egy kényelmes ruházatban érkezni, a testkezelések után speciális hatóanyagos testtekercselésben engedünk haza, amire a ruházatot fel lehet venni.

Ez a leggyakrabban elhangzott kérdés, ugyanakkor sajnos erre konkrét választ nem lehet adni. Hiszen gondolj csak bele, mennyi mindentől függ: életkor, anyagcsere gyorsasága, fizikai aktivitás, étkezés, esetleges pajzsmirigy vagy egyéb betegségek.

Ugyanakkor, ha becsülettel végig tekered az edzést, és rendszeresen jössz, mellette odafigyelsz az étkezésre, gyors átalakulásra számíthatsz.

Lipozero és egyéb testkezeléseknél a fogyás leginkább nem kilóban hanem centikben mérhető, de itt is fontos, hogy betartsd a konzultáción elhangzottakat, amelyek minden esetben személyre szabott tanácsokat jelentenek.

Időpontot foglalni, módosítani vagy lemondani csak telefonon tudtok. Email, facebook, messenger, insta üzenetben nem tudtok foglalni. Ha éppen kezelés vagy ebédszünet miatt nem vesszük fel a telefont, pici türelmet kérünk mert utána mindig rövid időn belül visszahívunk! 🙂

Telefonon vagy üzenetben sajnos nem látjuk a kezelendő testterületet, ezért fontosnak tartjuk a személyes konzultációt, ami teljesen ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár és egy állapotfelmérést is tartalmaz.

Itt minden olyan kérdést feltehetsz ami Téged érdekel, és látva a problémás területet egy valóban hatékony kezelési tervet tudunk adni, és megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb technológiát.